Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 100.000 leden die maximaal 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven middels online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 100.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je direct gratis aan!

Meest recente uitslagen

Weinig controle op gebruik slaapmedicatie

maandag 14 april 2014

Huisartsen en apothekers controleren maar nauwelijks op het gebruik van slaapmiddelen. Deze zorgwekkende conclusie trekt Radar na een enquête onder ruim 16.000 gebruikers van slaapmedicatie, ook wel ‘pammetjes’ genoemd.

Lees meer

'Helft ervaart medische keuring CBR als onzinnig'

maandag 31 maart 2014

Uit ons Testpanel-onderzoek blijkt dat bijna de helft (46,2%) van de stabiel chronisch zieken een medische keuring bij het CBR als onzinnig ervaart. Een dergelijke keuring is bij sommige medische problemen noodzakelijk om aan te tonen dat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt. Ruim 48.000 vulden de enquête in.

Lees meer

‘NHG-procedure intransparant en onduidelijk’

maandag 17 maart 2014

Uit onderzoek onder 14.000 houders van een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) blijkt dat zij niet op de hoogte zijn van de onlangs gewijzigde leennormen. Tevens zijn ze vaak ontevreden over de procedure die zij bij de NHG hebben doorlopen. Dit blijkt uit een Testpanel-enquête.

Lees meer

30% ING-klanten overweegt overstap

donderdag 13 maart 2014

Bijna 80 procent van de ING-klanten zegt dat hun vertrouwen in de bank is afgenomen. Dit blijkt uit een enquête van Radar onder ruim 27.000 respondenten, waarvan 15.000 rekeninghouder bij ING.

Lees meer