Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 100.000 leden die maximaal 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven middels online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 100.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Testpanel: 'Minder treinreizen door afschaffen papieren treinkaartje’

woensdag 11 juni 2014

Treinvervoerders kunnen rekenen op minder treinreizigers als ze het plan doorzetten het papieren treinkaartje af te schaffen. Uit onderzoek onder ruim 53.000 Radar Testpanelleden blijkt dat velen voornemens zijn om minder met de trein te reizen als het vertrouwde papieren treinkaartje verdwijnt.

Lees meer

Enquête Radar+: Sporten

maandag 12 mei 2014

Voor de lente-editie vroeg Radar+ de leden van het Testpanel of zij weleens sporten. De enquête werd ruim 22.000 keer ingevuld.

Lees meer

'50 euro boete voor telefoneren op de fiets'

woensdag 07 mei 2014

Telefoneren en WhatsAppen op de fiets, het zou verboden moeten worden. Althans, dat is wat drie kwart van de 52.000 respondenten antwoordt in een onderzoek van TROS Radar naar elektronicagebruik op de fiets. Dit kan fietsers bij onze zuiderburen en, sinds deze maand ook in Duitsland op een boete komen te staan. Hoe staan de Nederlanders hier tegenover?

Lees meer

Weinig controle op gebruik slaapmedicatie

maandag 14 april 2014

Huisartsen en apothekers controleren maar nauwelijks op het gebruik van slaapmiddelen. Deze zorgwekkende conclusie trekt Radar na een enquête onder ruim 16.000 gebruikers van slaapmedicatie, ook wel ‘pammetjes’ genoemd.

Lees meer