Onderzoek naar Staatsloterij

zaterdag 20 september 2014

De Kansspelautoriteit is een onderzoek gestart naar de beveiliging van trekkingen van de Staatsloterij. Er zijn berichten dat het soms misgaat met deze trekkingen.

Lees meer

NS-topman: 'betaling ov-chipkaart is ouderwets'

zaterdag 20 september 2014

NS-Topman Timo Huges is niet onverdeeld enthousiast over de ov-chipkaart. Zo ergert hij zich eraan dat treinreizigers vooraf geld op hun ov-chipkaart moeten zetten. Die manier van betalen is ouderwets, vindt Huges.

Lees meer

Kinderopvangtoeslag vaak te hoog

vrijdag 19 september 2014

Door foutief ingevulde aanvragen en fraude hebben honderdduizenden huishoudens tussen 2009 en 2012 te veel toeslag voor kinderopvang ontvangen. Het gaat om 433 miljoen euro, meldt De Persdienst.

Lees meer

'Nederland voorop met 24 uur leveringen'

donderdag 18 september 2014

Nederland is het enige land waar bestellingen van webshops binnen 24 uur worden geleverd. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU).

Lees meer

Onduidelijkheid over oplossing Vodafone

woensdag 17 september 2014

De oplossing die Vodafone zijn klanten biedt naar aanleiding van uitzendingen van Radar over mysterieus dataverbruik, pakt voor sommige klanten juist nadelig uit. De informatie die de provider hierover de afgelopen dagen verstrekte was bovendien tegenstrijdig. Dat blijkt uit onderzoek van Radar.

Lees meer

'Nederlandse vliegtuigen vaker vertraagd'

woensdag 17 september 2014

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen hadden tijdens de zomermaanden juli en augustus te kampen met twee keer zoveel vertragingen vergeleken met dezelfde periode in 2013.

Lees meer

Huismerkkaas PLUS 'grootste Liegebeest'

woensdag 17 september 2014

De Goudse kaas van supermarkt PLUS is dit jaar het 'grootste Liegebeest', als het aan Wakker Dier ligt. Het kaasje van de keten won de trofee, nadat alle andere genomineerden hun leven beterden.

Lees meer
  Naar het archief