Inschrijvingen Bel-me-niet Register blijven stijgen

vrijdag 18 april 2014

Het aantal ingeschreven nummers in het bel-me-nietregister is het afgelopen jaar flink gestegen. Momenteel staan er 8,7 miljoen nummer geregistreerd in het register. Vorig jaar stond de teller nog op 8 miljoen, meldt een woordvoerder van het ACM.

Lees meer

'Geef automobilist belasting terug'

vrijdag 18 april 2014

ANWB-directeur Guido van Woerkom wil dat het kabinet volgend jaar de motorrijtuigenbelasting verlaagt. Het zou moeten gaan om een verlaging met 250 miljoen euro, wat neerkomt op 30 euro per automobilist. Dat zei Van Woerkom tegen BNR Nieuwsradio.

Lees meer

Google geeft toe e-mails te lezen

vrijdag 18 april 2014

Deze week heeft Google een paragraaf aan zijn privacy voorwaarden toegevoegd. Het internetbedrijf heeft toegegeven dat inkomende en uitgaande e-mails van Gmail gelezen worden, meldt NRC.

Lees meer

FNV in hoger beroep tegen uitspraak AOW-gat

vrijdag 18 april 2014

FNV Veiligheid gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de Haagse rechtbank. De rechtbank heeft uitgesproken dat de Nederlandse overheid mensen met een AOW-gat niet hoeft te compenseren, dit meldt de Telegraaf.

Lees meer

Fers Friethuys Alphen wint AD Friettest 2014

vrijdag 18 april 2014

Wie op zoek is naar de lekkerste frietjes, moet volgens het AD dit jaar naar Alphen aan den Rijn. Het Fers Friethuys is de winnaar van de AD Nationale Friettest 2014. Een mooi verjaardagscadeau, want de zaak bestaat dit weekend precies één jaar.

Lees meer

Paaseitjes steeds duurder

vrijdag 18 april 2014

Paaseitjes worden steeds duurder. De prijs van cacaobonen, de belangrijkste grondstof van de lekkernij, is in een jaar tijd met ruim 40 procent gestegen, zo blijkt uit cijfers van de Wereldbank.

Lees meer

Stijging aantal verkochte woningen houdt aan

vrijdag 18 april 2014

Ook in maart zijn er meer woningen verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar. Het Kadaster registreerde vorige maand 10.028 verkochte woningen. Dat is 12,3 procent meer dan in maart 2013.

Lees meer
  Naar het nieuws-archief