RTL en Vodafone stoppen met provider Sizz

woensdag 23 april 2014

RTL Nederland en Vodafone stoppen met de telecomprovider Sizz. Voor bestaande klanten verandert er niets, maar vanaf 1 juni worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen. Dat maakten RTL en Vodafone woensdag bekend.

Lees meer

Half miljard mensen gebruiken WhatsApp

woensdag 23 april 2014

500 miljoen mensen wereldwijd gebruiken nu WhatsApp. Oprichter Jan Koum, die zijn internetberichtendienst dit jaar verkocht aan Facebook voor 16 miljard dollar, maakte het bereiken van de mijlpaal dinsdag bekend op zijn WhatsApp-blog.

Lees meer

ANBO opent meldpunt om zorghervormingen

woensdag 23 april 2014

Ouderenbond ANBO komt ook met een eigen meldpunt over de hervormingen in de langdurige zorg. Het komende jaar gaat er veel veranderen in de zorg en de bond roept mensen op om zowel de negatieve als positieve zaken te rapporteren op de website www.dezorgonzezorg.nl.

Lees meer

Aanbod huurwoningen bijna een kwart gedaald

woensdag 23 april 2014

Het aantal huizen dat in het eerste kwartaal van dit jaar te huur werd gezet is met bijna een kwart (24 procent) afgenomen in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Het aantal huurtransacties daalde met 9 procent.

Lees meer

'Autobezitter heeft geen idee van de kosten'

woensdag 23 april 2014

Meer dan 85 procent van alle autobezitters in Nederland weet niet precies wat hij per jaar kwijt is aan zijn auto, maar dat de kosten stijgen is voor de meesten wel duidelijk. Dat blijkt uit een onderzoek van Intomart GfK, in opdracht van BNR en ANWB.

Lees meer

Treinkaartjes mogelijk duurder in spitsuren

woensdag 23 april 2014

In de spits met de trein reizen, wordt mogelijk duurder. Het tarief mag in de piekuren met maximaal 10 procent omhoog. Harde voorwaarde is dan wel dat de prijs van het kaartje in de daluren met 12 procent gaat dalen.

Lees meer

Ontwijken provisieverbod 'onwenselijk'

dinsdag 22 april 2014

Het ontwijken van het provisieverbod door financiƫle ondernemingen als verzekeraars is 'onwenselijk'. Minister van Financiƫn Jeroen Dijsselbloem schrijft dat dinsdag aan de Tweede Kamer.

Lees meer
  Naar het nieuws-archief