Veel overtredingen bij verhuur via Airbnb

zaterdag 30 augustus 2014

Amsterdammers die woningen verhuren aan toeristen via de populaire website Airbnb ontduiken op grote schaal de regels. Ze verhuren vele honderden woningen langer en aan meer mensen dan toegestaan en houden zich niet aan de veiligheidsvoorschriften, aldus De Volkskrant.

Lees meer

Reclamevrij internet kost 291 euro

vrijdag 29 augustus 2014

Een Britse consument zou 232,24 pond, omgerekend 291 euro, betalen om blootstelling aan online reclame volledig uit te sluiten. Consumenten zijn echter niet bereid dat ervoor te betalen, blijkt uit onderzoek van Ebuzzing.

Lees meer

Indes roept gevaarlijke fietsendragers terug

vrijdag 29 augustus 2014

Drie modellen fietsendragers van Indes zijn niet veilig en moeten terug naar de winkel. Dat meldt het bedrijf vrijdag. Het gaat om de modellen MovaNext Lux Plus, MovaNext Lux en XLC Azura Xtra, die in 2014 zijn verkocht.

Lees meer

Consument bezorgd over pensioen

vrijdag 29 augustus 2014

Nederlanders weten weinig van pensioenen, maar een ruime meerderheid maakt zich wel zorgen over het pensioenstelsel. Ook wil een meerderheid meer keuzemogelijkheden als het om hun eigen pensioen gaat.

Lees meer

Vitens luidt noodklok over drinkwater

vrijdag 29 augustus 2014

Waterbedrijf Vitens maakt zich grote zorgen over de winning van schoon drinkwater. De bodem, die de afgelopen jaren al is aangetast, is vogelvrij geworden door tal van graaf- en booractiviteiten.

Lees meer

Drie supers willen snoep bij kassa verbannen

vrijdag 29 augustus 2014

De supermarktketens Lidl, Jumbo en Plus zijn van plan het snoep aan de kassa in de ban te doen. Lidl wil het snoep bij 'kassa 1', die altijd open is, vervangen met snackgroenten, nootjes en rijstwafels. Dat schrijft het AD.

Lees meer

Klink: prijsverschillen zorgpolissen fiks groter

donderdag 28 augustus 2014

Het prijsverschil tussen de gewone zorgpolis en de goedkopere, selectieve variant loopt de komende jaren op tot enkele tientjes per maand. Dat zegt Ab Klink, lid van de raad van bestuur van zorgverzekeraar VGZ in een interview met de Volkskrant.

Lees meer

Vaker boete voor Audi-bestuurder

donderdag 28 augustus 2014

Bestuurders van een Audi krijgen relatief vaak een boete. Dat blijkt uit een onderzoek van verzekeraar Netpolis onder ruim 1000 automobilisten.

Lees meer
  Naar het archief