Zorgen over iCloud na lek naaktfoto's

dinsdag 02 september 2014

Het uitlekken van honderden blootfoto's van beroemdheden als Jennifer Lawrence en Kate Upton is een schok voor Hollywood en heeft de zorgen aangewakkerd over de opslag van privégegevens in de 'cloud'. De foto's zijn vermoedelijk afkomstig van internetdiensten als Apple iCloud, waarin back-ups...

Lees meer

Autodelen niet populair onder leaserijders

dinsdag 02 september 2014

Autodelen blijkt op weinig draagvlak te kunnen rekenen bij de zakelijke rijder. Was in 2013 nog 26 procent van de automobilisten bereid de auto te delen met een collega, dit jaar is de animo gedaald tot 17 procent. Dat concludeert de Vereniging Auto van de Zaak (VAVDZ) dinsdag in een eigen...

Lees meer

Weer nieuwe IBAN-phishingmails in omloop

dinsdag 02 september 2014

Nog altijd sturen oplichters nepmailtjes. Dat doen ze om achter het nieuwe internationale bankrekeningnummer (IBAN) van klanten te komen. Dit keer zijn de phishingmails zogenaamd afkomstig van ING en SNS.

Lees meer

Grote actie tegen namaakmedicijnen

dinsdag 02 september 2014

Miljoenen pillen zijn in beslag genomen en 12 mensen gearresteerd tijdens een grote actie tegen namaakmedicijnen in Europese landen. Dat heeft de het samenwerkingsverband van politiediensten Europol maandag gemeld.

Lees meer

Weinig alternatieven voor chipknip

dinsdag 02 september 2014

De chipknip verdwijnt over 4 maanden, maar een volwaardig vervanger voor het snelle betaalmiddel is er nog niet. De eigenaar van het merk Chipknip, Betaalvereniging Nederland, noemt contactloos betalen als beste vervanger, schrijft het AD.

Lees meer
  Naar het archief