LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] brief GGN

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
antidexia
Berichten: 57
Lid geworden op: 01 jul 2004 20:36

Re: brief GGN

Ongelezen bericht door antidexia »

Dat geldt alleen voor het intermenselijke verkeer. Niet voor het contact tussen menselijke individuen en een onpersoonlijke instantie zoals een incassobureau, bank of verzekering ed.

Notenkraker
Berichten: 835
Lid geworden op: 21 jun 2005 11:29

Re: brief GGN

Ongelezen bericht door Notenkraker »

Een incassobureau heeft totaal niets in te brengen. Mensen, laat je toch niet bang maken want zo'n bureau kan alleen maar dreigen en heeft verder geen enkele bevoegdheid! Alleen een rechter kan uitmaken of je iets aan Dexia moet betalen. Omdat de meeste rechters nu TEGEN de boevenbende vonnissen is het verstandig om juridische hulp te zoeken als je die al niet hebt.

Kijk voor eerlijke informatie op www.platformaandelenlease.nl en laat je niet in de war brengen door trollen en medewerkers van Dexia!

forumgek
Berichten: 117
Lid geworden op: 17 jul 2005 14:56

Re: brief GGN

Ongelezen bericht door forumgek »

Mensen ervaren een incassobureau als een schande, bovendien wordt er geïntimideerd en gedreigd met een rechtszaak. Daarvoor bestaat een psychologische angst. Want als je gedagvaard wordt, dan oh oh oh. Stap daarom, wanneer je je geintimideerd voelt, naar een gespecialiseerde advocaat. Eerste gesprek kost niets en je weet dan waar je aan begint. Waardoor niet alle spanning wordt weggenomen, maar wel veel. Je krijgt in ieder geval een reëler beeld en je weet dan ook dat die intimidatie niets voorstelt in dit stadium. Resteert nog een lange adem die je nodig hebt. En of je nu betaalt of gaat procederen, geld kost het je altijd! Met betalen ben je alles kwijt, met procederen heb je een redelijk hoge kans minder duur uit te zijn uiteindelijk. Hoewel het natuurlijk altijd koffiedik kijken blijft. Daarom, ga naar een gespecialiseerde advocaat.

too23
Berichten: 29
Lid geworden op: 28 jul 2004 10:05

Re: brief GGN

Ongelezen bericht door too23 »

Vandaag voor de tweede keer binnen 1 week een brief ontvangen,

van de GGN of ik nu ga betalen.

Anders kom ik niet in aanmerking duisenberg regeling. ( eega)

Wie heeft dit nog meer
gr.too

Notenkraker
Berichten: 835
Lid geworden op: 21 jun 2005 11:29

Re: brief GGN

Ongelezen bericht door Notenkraker »

too23, de ene na de andere eegaleasezaak wordt door de gedupeerden gewonnen. Geloof je zelf dat je met die Duisenbergregeling van niets beter af bent dan dat je Dexia aanpakt voor de rechter? Als je je inleg terug wilt hebben zul je daarvoor moeten vechten!

Kijk op www.platformaandelenlease.nl en betaal geen cent meer aan de schurken en hun handlangers!

Gesloten