LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Visie van De rechter

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
Gast

Visie van De rechter

Ongelezen bericht door Gast »

Geplaatst op 16 Dec 2003 06:41 door De rechter


--------------------------------------------------------------------------------

Dexia verdient niets maar probeert verliezen te beperken.

Blind en met dollartekens in de ogen heeft het de handel van Aegon overgenomen. Het was te mooi, in 1 klap een enorm bestand met koopkrachtige niet al te kritische klanten.

Nu ze er achter zijn hoe de vork in de steel zit is het te laat. Legio had zijn zaakjes juridisch niet op orde en klanten vertonen claimgedrag. Nieuwe produkten in de markt zetten kan Dexia wel vergeten na alle publicite
Voor mensen die van plan zijn nog contracten af te sluiten met Dexia.

elende
Berichten: 82
Lid geworden op: 09 okt 2003 18:47

Re: Visie van De rechter

Ongelezen bericht door elende »

Let op mensen (DUS IEDEREEN) !!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

De banken, beleggingsinstanties cq beleggingsmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen enz. zullen opnieuw trachten om klanten te winnen HOE>>>>>>>>>>>>>>> wel zij zullen dit onder een andere maatschap, stichting of wat dan ook al dan niet als TUSSENPERSOON doen. M.a.w ONDER EEN ANDERE NAAM. :roll: :roll: :roll: :roll:

Onze les geleerd zullen .........nee ...... moeten wij ons nu altijd afvragen welke (hoofd) bank de moederbank is. Want zij zullen blijven opereren met allerlij aanbiedingen en andere duistere produkten, niet meer als FORTIS, DEXIA enz. maar nu onder een schuilnaam. Want als deze organisaties de mensen weer een loer kunnen draaien dan zullen zij dit niet nalaten, getuige honderden gedupeerden die thans met enorme schulden ziten. Mensen PAS OP!!!!!!!!!!!!!!! U ZIJ GEWAARSCHUUWD. GEEF DIT OOK DOOR AAN VRIENDEN, FAMILIE, KENNISSEN EN COLLEGA"S. knoop desnoods een praatje aan in de metro, tram of bus. Praat er in het openbaar over zodat een ieder niet weer in dikke ellende komt. Dit is ook een manier om deze zg "'nette heren en dames"' werkzaam bij deze misselijk banken etc. af te straffen. Want let wel WIJ HEBBEN ONS LESJE INMIDDELS WEL GELEERD. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

El

Inge
Berichten: 97
Lid geworden op: 03 aug 2003 11:57

Re: Visie van De rechter

Ongelezen bericht door Inge »

Croosjes zijn een andere mening toegedaan. Arag/D

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: Visie van De rechter

Ongelezen bericht door croosjes »

inge,mijn beste meid,wild in de ogen nog steeds achterom kijkend of ze haar wel zien.Daar loopt onze kleine inge met haar handje vol centjes voor een paar snoepjes,lekker he zegt een man als inge voor het raam van de snoepwinkel staat te kwijlen van genot,om maar een snoepje in haar mond te kunnen steken.Jammer ze is te vroeg de winkel is nog niet open,inge heeft wel meer last van dingen die zei te vroeg door haar vingers laat glijden.inge is ook een beetje bang uitgevallen en ziet de bomen niet meer door het bos.vrgr.andre de croos

Gesloten